LOEWER - strojevi za brušenje i obradu metala i drva

LOEWER - strojevi za brušenje i obradu metala i drva

Loewer razvija i proizvodi strojeve za tračno brušenje te strojeve za brušenje diskovima za obradu metala i drveta. Tvrtkom kojom upravlja već šesta generacija obitelji, u posljednjih se nekoliko desetljeća specijalizirala za tehnologiju brušenja. Iskusno i kvalificirano osoblje, razvija i proizvodi standardne strojeve te rješenja potpuno prilagođena zahtjevu korisnika. Loewer je prisutan širom svijeta kroz mrežu koju čini više od 50 prodajnih i servisnih partnera koji su ostvarili prodaju veću od 20.000 strojeva.

DiscMaster 2TD

Za fino brušenje s rotacijom od 360°, zaobljivanje rubova, uklanjanje oksida i završnu obradu sa dvije radne jedinice u radnoj širini od 500 mm

Više

DiscMaster 4TD

Za fino brušenje s rotacijom od 360°, zaobljivanje rubova, uklanjanje oksida i završnu obradu sa dvije radne jedinice u radnim širinama od 1000 mm, 1500 mm i 2000 mm.

Više

DiscMaster 6TD

Za fino brušenje s rotacijom od 360°, zaobljenje rubova, uklanjanje oksidacije i završnu obradu sa tri radne jedinice u radnim širinama od 1000 mm i 1500 mm.

Više

BeltMaster K4TD

Za fino brušenje s rotacijom od 360°, zaobljenje rubova, uklanjanje oksidacije i završnu obradu sa tri radne jedinice u radnoj širini od 1350 mm.

Više

SwingGrinder

Brusilica za skidanje srha i brušenje površina SwingGrinder "The Original" je ručni poluautomatski stroj za brzo i lako brušenje i zaobljivanje rubova.

Više

RotoMaster 1500

Jedinstveni stroj za skidanje srha, zaobljenje rubova do 2 mm radijusa, uklanjanje oksidcije i završnu obradu u radnoj širini od 1500 mm.

Više

CrossMaster DD

Pristupačno rješenje za brzo skidanje srha i brušenje površina malih dijelova počevši od 20 x 20 mm. CrossMaster DD dostupan je u dvije radne širine od 150 mm i 300 mm.

Više

CrossMaster Dx2

Za gornje i donje fino brušenje i zaobljenje rubova u jednom prolazu, radne širine 200mm.

Više

BeltMaster 600

Za skidanje grubog srha kod rezanja plazmom u radnoj širini od 600 mm.

Više

DiscMaster SF

Za gornje i donje fino brušenje, zaobljenje rubova i uklanjanje oksidacije u jednom prolazu radne širine od 1000 mm ili 1500 mm.

Više

DiscMaster 3D

Za skidanje srha, zaobljenje rubova i hrapavljenje aluminijskih površina u radnoj širini od 1350 i 1850 mm.

Više

DiscMaster P

Za skidanje srha, zaobljenje rubova i hrapavljenje aluminijskih površina u radnoj širini od 1350 mm.

Više

MiniSpin ME

Za ručno brušenje i skidanje srha

Više

SmartGrinder SG

Za tračno brušenje i završnu obradu pravokutnih cijevi i plosnatih profila u radnoj širini 150 mm i 300 mm.

Više

SmartGrinder FST

Svestrani strojevi za tračno brušenje i završnu obradu pravokutnih cijevi i plosnatih profila u radnoj širini od 150 mm i 300 mm.

Više

MultiBrush LZ

Za završnu obradu ili hrapavljenje površina linearnih profila sa više strana u radnoj širini 150 mm i 300 mm.

Više

MiniSpin Joint

MiniSpin Joint brusilica za mikro obradu u nekoliko sekundi.

Više


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki