GASPARINI - apkant preše i hidraulične škare za lim

GASPARINI - apkant preše i hidraulične škare za lim

GASPARINI hidraulične savijačice za kutno savijanje lima (abkant preše) i hidraulične škare rezanje za lima su više od 40 godina u procesima savijanja i rezanja. Više od 8000 strojeva instalirano je diljem svijeta. Gasparini je tehnološki lider u savijanju i rezanju lima. Napredni inovativni dizajn te izvrsna kvaliteta izrade pruža najbolje strojeve za široku primjenu u obradi lima u bilo kojem dijelu svijeta. Gasparini način je uvijek smatran `state-of-the-art` u svijetu strojeva.

Skratimo vrijeme donošenja odluka

Kupnja hidrauličnih savijačica za kutno savijanje limova (abkant preša) ili giljotinskih škara je važna investicija koja zaslužuje pažljivu i duboku analizu. Gasparini je oduvijek bila jedinstvena tvrtka na tržištu koja je sposobna aktivno ispuniti želje najzahtjevnijih i najnaprednijih klijenta. Naše tehničke vještine, iskustvo, dizajn i pristup u provođenju novih rješenja rezultat su vrlo visokih  performansi strojeva.

Koji su vaši zahtjevi?

Mi proizvodimo stroj prikladan za vaše potrebe. Gasparini je lider u proizvodnji strojeva za savijanje i rezanje zbog individualnog pristupa koji omogućuje proizvodnju strojeve po specifičnim zahtjevima kupaca. Zato oslanjajući se na Gasparini i Trgostal-Lubenjak možete računati na tehničku izvrsnost, punu pouzdanost i ekstremnu prilagodbu. Nudimo prilagodbu svake funkcionalnosti, svake opcije i detalja. Drugim riječima: strojeve po mjeri korisnika!

Slušanje, komunikacija, suradnja. Potpuna predanost.

Sve se vrti oko našeg tehničkog centra i vrlo vještog tima stručnjaka s velikim iskustvom i znanjem za proizvodnju koji stvaraju prednost nad konkurencijom. Uspostavljamo rješenja prema zahtjevima kupaca s naglaskom na našu analizu. Naš sveobuhvatni fokus na kupca i uslugu u potpunosti je održavan, prije, za vrijeme i nakon kupnje.

Naš glavni cilj je pružiti klijentima pravi proizvod za njihove potrebe proizvodnje.

X-Press press brakes - Abkant preše


Hidraulične savijačice za kutno savijanje limova

Easy

Preuzmi letak o proizvodu

Next

Preuzmi letak o proizvodu

SuperCustom

Preuzmi letak o proizvodu

Dodatna oprema


X-Cut hidraulične giljotinske škare

X-Cut serija škara je dostupna u širokom rasponu modela i snage. Duljina i debljina rezanja se može prilagoditi zahtjevu kupca u svim kategorijama. Široki raspon pribora (pneumatska potpora lima, postavljanje početnog položaja rezanja, traka, metalni spremnik za male dijelove, pneumatski prednji branik, standby funkcija, uređaj za zaštitu od ogrebotina, itd.), uz individualan pristupu korisniku, GASPARINI uvijek jamči najbolje rješenje za svaku potrebu proizvodnje i rješenja za svaki set tehničkih i praktičnih ograničenja.

Standardna isporuka uz X-Cut hidraulične giljotinske škare

 • DELEM DAC 360 numerička kontrola
 • Baza podataka materijala u CNC-u
 • Regulacija duljine rezanja
 • Motorno podešavanje zazora noža
 • Regulacija kuta rezanja
 • Držači noža na svakih 200 mm
 • CNC zadnjeg graničnika
 • Klupa s pomičnim elementima
 • Neovisni držači ploča
 • Prednji nosači
 • Ulje za prvo punjenje
 • Standardna boja RAL 5015/9003
 • Predinstalirani noževi
 • LED osvjetljenje radnog područja

Industry 4.0 - Automatizirane proizvodne linije za savijanje i rezanje

Jedan od ciljeva automatizacije i industrije 4.0 je proizvodnja malih serija, prilagođavanje svakog pojedinog dijela, ali s troškovima usporedivim s velikim serijama.

Gasparini proučava najprikladnije postrojenje za vaše potrebe, omogućavajući vam da napravite fleksibilniju proizvodnju uz smanjenje varijabilnosti i pogrešaka u obradi. Automatizirane linije za savijanje koje se mogu integrirati u ostatak vaše proizvodne strukture i na taj način pomoći preobrazbi u pravu pametnu tvornicu. Također je moguće dizajnirati i proizvesti kompletne linije za rezanje sa skupljanjem, slaganjem, manipulatorima i mnogim drugim vrstama proizvodnih linija.

Automatizirane 4.0 linije za savijanje savršene su za one koji prave valovite ili druge ploče, a moraju često mijenjati dimenzije i oblike. Zahvaljujući automatiziranim manipulatorima možete rukovati dijelovima bilo koje veličine.


Pomoću automatiziranih linija za savijanje i rezanje pretvorit ćete svoju tvrtku u pravu 4.0 pametnu tvornicu, fleksibilnu i konkurentnu.

Automatska izmjena alata

Agile je izmjenjivač alata za Gasparini abkant preše, a posvećen je tvrtkama koje traže najbolje od svojih strojeva. Pomoću Agile možete izvoditi velik broj procesa, od velikih debljina do 290 mm dubokih kutija.


X-Press Next 30 ton/1250 mm

Praktična i učinkovita abkant preša za one koji rade male dijelove, ali žele veliku svestranost i učinkovitost. Sa X-Press Next 30/1250 i širokom paletom dodataka, proizvodnja velikih količina dijelova postaje efikasna i praktična.

Preuzmi letak o proizvoduX-Press Next Hybrid

Abkant preša sa inovativnim sustavom hidraulike i motorom bez četkicaMrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki