AMPCO - Neiskreći alati za rad u potencijalno opasnim zonama

AMPCO - Neiskreći alati za rad u potencijalno opasnim zonama

  • srijeda, 25.3.2020.

AMPCO METAL započeo je proizvodnju prvog, neiskrećeg i nemagnetizirajućeg sigurnosnog alata 1922. godine u SAD-u. Od tog vremena reputacija AMPCO METAL ostala je nenadmašna.
Svi naši alati provjereni su i kontrolirani na svakom koraku proizvodnje kako bi udovoljili najvišim standardima. Prodaja se prati integriranim sustavom sljedivosti. Konačna provjera kvalitete vrši se prije otpreme u odjelu za kvalitetu sa sjedištem u našem Europskom dostavnom centru u Woerdenu, Nizozemska.
Svi materijali za proizvodnju alata uspješno su testirani od strane Federalnog zavoda za istraživanje i ispitivanje materijala u Berlinu kao neiskreći, te ga je stoga moguće sigurno koristiti u ATEX zonama 0, 1, 2 i 20, 21, 22.
Sustav upravljanja kvalitetom odobren je ISO 9001: 2008 (Certifikat o odobrenju br. N°RQA663112 by Lloyd’s Register, 30. svibnja 2014.).

Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki