Velika akcija FUTURO - NERIOX profesionalnog alata i opreme!

Velika akcija FUTURO - NERIOX profesionalnog alata i opreme!

  • petak, 01.12.2023.

Pripremili smo za Vas akcijske cijene na Futuro i Neriox profesionalne alate švicarske kvalitete!

Naš partner Brütsch/Rüegger Tools kao najveći distributer alata u Švicarskoj te ujedno i jedan od najvećih u Europi svakodnevno isporučuje na tisuće narudžbi sa svojeg najmodernijig automatiziranog skladišta u Europi s više od 200.000 profesionalnih alata. Sve narudžbe za robu sa skladišta se isporučuju u roku 24 sata do našeg skladišta u Zagrebu. Vlastiti brendovi alata provjerene kvalitete FUTURO i NERIOX su prepoznati kod naših kupaca kao alati s najboljim omjerom uloženog i dobivenog.

Što su NERIOX alati?

Osnovna ideja ovog branda može se sažeti u jednu rečenicu: NERIOX predstavlja funkcionalnu industrijsku kvalitetu po atraktivnim cijenama. Proizvodi se prema najnovijem principu tehnike. To uključuje, na primjer, ergonomske ručke, visokokvalitetne presvlake na reznim alatima ili upotrebu visokokaljenih alatnih čelika. Upravljanje kvalitetom Brütsch / Rüegger Tools jamči konstantno visoku industrijsku kvalitetu.

Kako se FUTURO alati pozicioniraju u toj usporedbi?

FUTURO brand se uvijek zalagao za maksimalne performanse, kvalitetu i pouzdanost. Vrhunski alati ove marke ravnopravni su s vodećim brandovima proizvođača. Dugogodišnja razina premium kvalitete nadopunjena je savršeno prilagođenom ergonomijom i prepoznatljivim ekskluzivnim dizajnom. Alati FUTURO razvijeni su za kupce koji imaju najviše zahtjeve za preciznošću, robusnošću i trajnošću u industrijskim uvjetima.

Koja je razlika između FUTURO i NERIOX alata?

Razni elementi dizajna osiguravaju jasno razgraničenje i olakšavaju razlikovanje: FUTURO zadržava osnovne boje žutu i crnu dok NERIOX kao osnovnu ima plavu boju nadopunjenu jarko zelenom. Navedene marke također se razlikuju po svojim značajkama, kvaliteti presvlaka i u postupcima dorade koji se koriste tijekom proizvodnje. Na primjer bočna sjekača kliješta marke FUTURO izrađena su od čelika s više kaljenja (C70 umjesto C55), a sjekača glava je kromirana umjesto polirana kako bi se osigurao duži vijek trajanja. FUTURO na primjer, pokriva i mnogo širi spektar mjerne tehnologije.
Profesionalni alati, Švicarska kvaliteta

Ponudu FUTURO i NERIOX alata i pribora možete pronaći na više od 400 stranica kataloga kojeg možete preuzeti na slijedećim poveznicama.

Također katalog u tiskanom obliku možete dobiti u našoj poslovnici Kovinska 4a, Zagreb – Jankomir ili Vam ga možemo poslati uz prvu slijedeću narudžbu.

Preuzmite standardni PDF katalog - 262 MB

Katalog je dostupan i u interaktivnoj verziji za jednostavan pregled na tabletima i ostalim pametnim uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir.

Preuzmite interaktivni katalog - 270 MB Upute za interaktivni katalog

Cijene u Eurima su informativne, stoga Vas molimo da nam za željene artikle dostavite upit na [email protected] kako bi Vam dostavili službenu ponudu sa promotivnim cijenama.

Dostupna je mogućnost plaćanja na rate u našoj poslovnici, te dostava na vašu adresu. Sve o mogućnostima plaćanja možete pronaći u našim Uvjetima kupovine.


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki