COASTONE - Električne apkant preše

COASTONE - Električne apkant preše

Coastone su električne abkant preše koje se proizvode u Finskoj, domovini visokokvalitetnih Europskih strojeva. Potpuno električne, servo-vođene abkant preše proizvedene su da rade desetljećima u najzahtjevnijim radnim okolinama.

C-serija

električnih abkant preša rješenje su za savijanje svih manjih dijelova. Rade sa jednim ili dva kuglična vijka pružajući točne rezultate jednostavno i pouzdano. Uobičajeno imaju prilagođeno Cone TC programiranje pomoću kojeg čak i početnici mogu profesionalno upravljati od prvog dana.G-serija

električnih abkant preša je rješenje za malo veće potrebe savijanja. Idealne su kada vam je potreban precizan i konstantan kut kod dugačkih savijanja.Bull serija

električnih abkant preša idealno je rješenje kada je u pitanju potreba za jakim i vrlo preciznim pritiskom na kratkim savijanjima.

MultiTapper MT1212

CNC stroj za automatsko urezivanje navoja i upuštanje rupa


TapOne T1212

CNC stroj za automatsko urezivanje navoja i upuštanje rupaMrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki